detalii mobilier

In calitate de producator si importator de mobilier, INTEGRA ofera o gama completa de solutii de mobilier de casa, birou, hotelier si comercial, atat productie proprie, cat si import Germania & Italia.

Mobilier productie proprie

Mobilier produs in Germania

Mobilier produs in Italia

Mobilier personalizat
Valoarea marcii Integra este data de designul modern si de functionalitatea tehnica, oferind, cu o atentie deosebita asupra detaliilor, solutii personalizate si standardizate de mobilare. Mobilierul productie proprie este realizat pe baza proiectelor concepute de specialisti tehnici si designeri.

Cu o experienta de peste 17 ani, grupul Integra a avut intotdeauna misiunea oferirii unor produse si solutii de mobilare complete, fara compromisuri, la preturi corecte.
Mobilier germania
Originile companiei Arte-M GmbH se gasesc in renumitul brand Moser infiintat in 1897 in Germania. Parte a grupului Hulsta,  Arte-M ofera in prezent o gama larga de mobilier modern de inalta calitate, cu  solutii inovatoare si un excepțional raport calitate/pret.

Intreaga productie se realizeaza in Schramberg, Muntii Padurea Neagra, Germania si este orientata spre implementarea unor standarde de calitate deosebita “MADE IN GERMANY”.
Mobilier Italia
CasaItalia s-a nascut din dorinta de a introduce pe pietele tarilor din Europa Centrala si de Est o parte dintre cele mai importante marci de mobilier din Italia, realizand astfel un portofoliu de mobilier de inalta calitate la preturi competitive.

Aceste marci sunt doar cateva dintre cele oferite in Timisoara exclusiv prin noul shop INTEGRA, Iulius Mall :  Cucinesse, Samoa, La Segiolla, 100x100 Classico, Pianca, Materassia, B&B Living, Besana Mochette, L'Oca Nera, Duebi, Italian Business.

Ca partea a marcii Arte-M va oferim o gama larga de mobilier import Germania ca parte a unor producatori precum:
Loddenkemper, Arte-M, Femira, LMiE

Prin marca CasaItalia va oferim o plaja completa de solutii de mobilare import Italia reprezetand brand-uri de renume mondial:
Calligaris, La Seggiola, Domitalia

↰ Inapoi la Mobilier Integra